Audi kent diverse mogelijkheden af fabriek voor de Auto Telefoon;

Telefoonvoorbereiding basis bluetooth
Telefoonvoorbereiding voor een aparte houder, adapter
Telefoonvoorbereiding plus
Telefoonvoorbereiding plus met snoerloze hoorn


Hier gaan we het een en ander benoemen met de site erbij voor de mogelijkheid van welke telefoon er gekoppeld kan worden of waar adapters van zijn, om een perfecte match met de auto en de telefoon te krijgen. Voor een optimaal intergratie van je mobiel.

Telefoonvoorbereiding met een Adapter in de midden armsteun.

Telefoonvoorbereiding plus met snoerloze hoorn

Telefoonvoorbereiding, waar een adapter opgezet kan worden.

Telefoonvoorbereiding ; Voor diverse mobiels met losse adapter, zie type in de lijst. Met nummers uitleesbaarheid van je mobiel, zien wie er belt en zien naar wie je gaat bellen. Van je telefoon boek en sim kaart. In het BIS of MMI scherm.

Telefoonvoorbereiding plus; Voor snellere integratie van de smartphone op Rsap technologie, dit houdt in dat ie een kopie maakt van de sim kaart, ook wel sim extern genoemd. Hierdoor stap je in de auto en de rest gaat vanzelf. Let wel op alleen met DVD navigatie te bestellen.
En sms uitleesbaarheid

Telefoonvoorbereiding plus met snoerloze hoorn; allevoor delen van hierboven maar dan nog met een extra loze hoorn erbij, b.v. om apart achterin te telefoneren of om prive gesprekken te voeren. En sms uitleesbaarheid

Kijk hier voor alle mogelijkheden voor uw telefoon integratie.


Via AudiBlog.nl voordeel & tips: