Zoek

Audi elektrisch aangedreven met impressie

Hypothetisch: elektrisch aangedreven Audi

Audi is al een poosje bezig met kleine auto’s. Niet al haar pogingen waren succesvol. Ondanks de geheel aluminium constructie en slimme verpakking, was de Audi A2 een flop. Audi is terug op deze weg, mogelijk met het onthullen van haar Audi A1 op de Parijse Autosalon.

Overwegende Audi’s hang naar ‘op-naar-de-tweede-trendgolf’, zal het niet lang meer duren voordat zij een elektrische auto aankondigen – en zelfs mogelijk al direct bouwen.
Dit model zal waarschijnlijk het basisplatform delen met compact VW’s, hoogstwaarschijnlijk de VW-Up! Concept. De geheime wetenschappers in Ingolstadt zullen de bodem omhoog moeten brengen om de nodige ruimte voor de accu’s te creëren.

Het ‘serviceluik’, eerst gebruikt op de Audi A2, zou eveneens een comeback kunnen maken op de elektrisch aangedreven Audi, vooral als men bedenkt dat het een goede plaats voor het benodigde stopcontact is.
Voeg wat chrome en lak toe, leds en glasvezel in de verlichting, een paar hippe wielen en daar is ie dan: klein, elektrisch, trendy en premium.

Via Andrei Avavarrii

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen