Zoek

Audi A1 nu bij de Nederlandse Audi-dealers

Audi A1 nu bij de dealer, maak een proefrit

• Langverwachte ‘Next Big Audi’ nu live te beleven bij alle Audi-dealers
• Alle modellen (benzine en diesel) met groen label en 20% bijtelling
• Leverbaar vanaf € 17.500 en scherpe leasetarieven

De nieuwe Audi A1 staat nu bij de Nederlandse Audi-dealers. ‘The Next Big Audi’ heeft compacte buitenafmetingen, maar hij biedt de kwaliteit, het comfort, de stijl én de hightech die ook de grotere Audi-modellen kenmerkt. Alle uitvoeringen van de Audi A1 hebben een groen label en vallen bij zakelijk gebruik in de 20%-categorie van de fiscale bijtelling. De Audi A1 is verkrijgbaar vanaf € 17.500.

De nieuwe Audi A1 staat nu bij alle Nederlandse Audi-dealers klaar om bewonderd én gereden te worden. De meest compacte Audi springt in het oog door zijn vormgeving, die zowel progressief als herkenbaar is – typisch Audi dus. In eerste instantie is de Next Big Audi leverbaar met keus uit drie motoren. De 1.2 TFSI-benzinemotor levert al een vermogen van 63 kW (86 pk). De 1.4 TFSI-motor is goed voor een vermogen van 90 kW (122 pk). Deze motor wordt standaard geleverd in combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak; de zeventraps S-tronic transmissie is optioneel. De Audi A1 is ook leverbaar met de nieuwe 1.6 TDI dieselmotor met een vermogen van 77 kW (105 pk). Alle modellen hebben door hun gunstige verbruik- en emissiecijfers een groen label (A of B) en vallen bij zakelijk gebruik in de 20%-categorie van de fiscale bijtelling.

Attraction, Ambition en de personaliseringsmogelijkheden

De Audi A1 is er in de uitvoeringen Attraction en Ambition. In Attraction-uitvoering omvat de standaarduitrusting onder meer: centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, Radio chorus met CD-speler, een sportstuur, elektrische bediening van ramen en buitenspiegels, LED-knipperlichten in de buitenspiegels, EDS, ESP en ASR.

De Ambition-uitvoering voegt daar de volgende items aan toe: een bestuurdersinformatiesysteem, sportstoelen, een sportonderstel, 16 inch lichtmetalen velgen, een licht- en regensensor en mistlampen vóór. Zowel de Audi A1 Attraction als de Audi A1 Ambition is leverbaar in de extra luxueuze Pro Line- of de Pro Line Business-uitvoering. In beide gevallen worden veel extra’s aangeboden tegen een scherpe en dus bijtellingvriendelijke meerprijs.

De stijlvolle Audi A1 is leverbaar vanaf € 17.500 (inclusief BTW en BPM). De leasetarieven starten bij € 379 maand (leasebedrag exclusief BTW en brandstof via Audi Leasing op basis van 48 maanden en 20.000 km).

Proefritten met de nieuwe Audi A1 zijn aan te vragen bij de Nederlandse Audi dealers of via www.audi.nl

Bron: Audi Nederland

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen