Audi quattro concept wild

 

 

 

 

 

 

 

De nieuwe Autobild heeft een Audi toekomst artikel met A1, R8, Q2 en A4, maar compleet niets over een volgende generatie TT.

De vraag is dan ook, komt er nog wel een nieuwe TT of heeft Audi een koers wijziging doorgevoerd. Volgens geruchten uit Duitsland zou de introductie van de nieuwe TT 6-maanden zijn uit gesteld, is uitstel in dat geval geen afstel.

Er was binnen Audi toch grote verdeeldheid hoe de nieuwe TT er uit moest gaan zien. Is de zwarte TT test mule een techniek tester voor de productie versie van de “Audi quattro Concept” op MQB platform. Ook de verkoop cijfers van minder dan 30.000 per jaar (2011) (1/3 Roadsters) is niet extreem hoog en zullen in 2012 nog wel verder afgenomen zijn.

Een nieuwe Audi quattro zou een mooie vervanger zijn voor in het TT segment, als nieuwe tegenstander voor Auto’s als de Cayman, Z4 en SLK.


Via AudiBlog.nl voordeel & tips: