Zoek

Ook voor de Audi A6 Modulaire pakketten leverbaar

Sport, Comfort, Sound, Assist en Connect. Welke uitrusting kiest u? De Audi A6 is met vijf nieuwe pakketten helemaal aan de individuele voorkeur aan te passen. En speciaal voor de zakelijke rijder is er de Audi A6 Business Edition.

Met liefst vijf nieuwe pakketten vindt u altijd een Audi A6 die aansluit bij uw bij uw voorkeur. Luisterend naar de namen Sport, Comfort, Sound, Assist en Connect geven ze aan op welke gebied ze de uitrusting van de Audi A6 verrijken. De highlights per pakket:

Sport

Het Audi Sport-pakket versterkt het sportieve karakter van de Audi A6. Tot de uitrusting behoren onder meer een sportonderstel, sportstoelen, lichtmetalen vijfspaaks velgen en een multifunctioneel driespaaks sportstuurwiel. € 1.795,-.

Comfort

Comfort legt het accent op elektrisch verstelbare voorstoelen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en een automatisch openende en sluitende achterklep. € 1.795,-.

Sound

Sound is standaard voorzien van Bose Surround Sound, digitale radio-ontvangst en Audi Music Interface. Klinkt als muziek in de oren, nietwaar?  € 1.295,-.

Assist

Een beetje hulp is nooit weg. Assist richt zich met Pre sense plus (diverse veiligheidssystemen die samenwerken om de impact van een botsing te verminderen), achteruitkijkcamera en bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm op veiligheid en gemak. € 2.295,-.

Connect

Het Audi Connect pakket combineert telefoon online met MMI navigatie Plus. Het intelligente MMI navigatie Plus leidt u op basis van de actuele verkeersinformatie langs de files. € 1.295,-.

Combineer naar hartenlust

De pakketprijzen variëren van 1.295 tot 2.295 euro. Daarmee loopt het klantvoordeel per pakket op tot liefst 54%. Het interessante is dat de pakketten onderling zijn te combineren. Zo voldoet uw Audi altijd aan uw persoonlijke voorkeuren, Binnen de pakketten is er bovendien te kiezen voor interessante extra’s. Denk aan 18-, 19-, of 20-inch lichtmetalen velgen (Sport), telefoonvoorbereiding online (Connect) of Bang & Olufsen Soundsysteem(Sound).

 

Business Edition

De Audi A6 Business Edition is uitermate goed uitgerust om zakelijk het verschil te maken. Tot de standaarduitrusting horen onder meer MMI navigatie (nooit meer te laat), MMI radio plus (radio in digitale kwaliteit), telefoonvoorbereiding (handsfree uw zaken regelen) en het Audi Soundsysteem (ontspanning na een dag hard werken). Terwijl u zich concentreert op uw business, houden het bestuurdersinformatiesysteem, Audi parkeerhulp plus en diefstalalarm een oogje in het zeil. En dankzij de metallic of pareleffect lak komt u altijd in stijl voorrijden.

 

De Audi A6 Business Edition (Limousine en Avant) is leverbaar in combinatie met diverse motoren (2.0 TFSI, 2.8 FSI, 2.0 TDI en 3.0 TDI (204pk)) en verschillende transmissies (multitronic, S tronic in combinatie met quattro). De vanafprijs bedraagt 48.550 euro. Het klantvoordeel loopt op tot 84%.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen