Zoek

Jong-gebruikte Bentley’s en Lamborghini’s tijdens tweede editie Pre-Owned Days bij Pon Luxury Cars

01_PON_Luxury_Cars_header

 

 

 

 

 

 

 

• Wegens succes geprolongeerd op 19 & 21 april in Het Koopmanshuis in Leusden

• ‘ Afscheidsweekend’ Lamborghini Gallardo; Bugatti Veyron exclusieve blikvanger

Voor de tweede maal in successie organiseert Pon Luxury Cars, Nederland’s exclusieve verkooppartner voor Bentley, Bugatti en Lamborghini, de komende dagen de Pre-Owned Days. Op 19 en 21 april staat Het Koopmanshuis in Leusden geheel in het teken van jong-gebruikte modellen van Bentley en Lamborghini. Bovendien neemt Pon Luxury Cars deze dagen op gepaste wijze afscheid van de Gallardo en is Bugatti ook vertegenwoordigd in de vorm van een exclusieve Veyron die tijdens de Pre-Owned Days in Leusden zijn opwachting maakt.

 

De eerste editie van de Pre-Owned Days trok in november 2013 vele geïnteresseerde bezoekers naar Het Koopmanshuis in Leusden, voor Pon Luxury Cars reden om deze tweede editie nog grootschaliger te organiseren. Vier dagen lang, inclusief Tweede Paasdag, presenteert Pon Luxury Cars een uitgebreide selectie jong-gebruikte Bentley’s en Lamborghini’s met exceptioneel lage kilometerstanden die wat prestaties, kwaliteit en uitstraling betreft nauwelijks onder doen voor compleet nieuwe modellen. Dankzij hun aantrekkelijke prijsstelling maken ze het rijden in een Bentley en Lamborghini echter bereikbaarder voor een breder publiek.

 

‘Afscheid’ Lamborghini Gallardo

Recent presenteerde Lamborghini de Huracán, als waardig opvolger van de Gallardo. Na tien jaar van actieve ‘dienst’ en als meest succesvolle Lamborghini-model ooit verdient de Gallardo een waardig afscheid. Reden voor Pon Luxury Cars om de spotlights tijdens de Pre-Owned Days nadrukkelijk op deze supersportwagen te richten, waarvan diverse jong-gebruikte exemplaren acte de présence zullen geven.

 

Voor het eerst maakt naast Bentley en Lamborghini ook Bugatti deel uit van de Pre-Owned Days. Een prominente plek in de showroom van Pon Luxury Cars is deze dagen voorbehouden aan een exclusieve Veyron Vitesse.

 

Pre-Owned selectie online

Geïnteresseerde bezoekers kunnen op de website van Pon Luxury Cars op voorhand de selectie Pre-Owned Bentley’s en Lamborghini’s bekijken, alvorens in Het Koopmanshuis door de gespecialiseerde medewerkers tot in detail over de historie van de auto’s te worden geïnformeerd.

 

Bezoekers die tijdens de Pre-Owned Days een kijkje willen nemen, kunnen op zaterdag 19 april tussen 10.00-17.00 uur terecht in Het Koopmanshuis, Zuiderinslag 6 in Leusden. Op maandag Tweede Paasdag is de showroom geopend tussen 11.00-17.00 uur.

 

Meer informatie over de Pre-Owned Days is beschikbaar op de website van Pon Luxury Cars, www.ponluxurycars.nl.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen