Zoek

Akrapovič uitlaatsystemen voor je Audi S6 / S7 / RS6 / RS7

Akrapovic_ RS7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Audi’s sport- en raceafdeling Audi Sport verkoos Akrapovič als preferred supplier en gaf daarmee de zegen aan de specifiek voor sportieve straat-Audi’s ontworpen titanium ‘Evolution Line’ uitlaatsystemen.

Akrapovič-systemen leveren niet alleen veel meer vermogen bij een aanzienlijk lager gewicht, maar zorgen ook voor de inmiddels onmiskenbare “Akrapovič Sound”. Een diep en donker resoneren op lagere toerentallen, maar op hogere toerentallen juist de indrukwekkende high-pitch van een harddraaiende en –verbrandende motor. Als gezegd levert het systeem zelfs nog extra prestaties bovenop de toch al zware vermogens van de ‘S’ en ‘RS’ modellen.

Akrapovic_Audi S6_6725

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mike Rockenfeller won met een grotendeels gelijksoortig Akrapovic-systeem onder zijn Audi RS5 het afgelopen raceseizoen-2013 trouwens het DTM Meisterschaft!

Akrapovic_Audi S7_0037 -2103

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle titanium ‘Evolution Line’ uitlaatsystemen zijn voorzien van ingebouwde en in het motormanagement van de Audi’s te programmeren kleppen om de gasstromen en het uitlaatgeluid voortdurend op de meest optimale wijze aan de omstandigheden aan te passen. Alle systemen binnen de Evolution Lines worden met carbon of titanium eindstukken geleverd. Een kroon op het bezit van Uw kostelijke Audi S of RS!

Akrapovic_RS6-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Model Verkoopprijs incl. BTW
Audi S6 € 7.248,-
Audi S7 € 7.248,-
Audi RS6 € 7.684,-
Audi RS7 € 7.684,-

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen