AudiBlog.nl

Audi MMI: meer nieuws bekend

Audi heeft het nieuwe Multi Media Interface (MMI) nu officieel bekend gemaakt en het ziet er zeer goed uit en heeft veel nieuwe functies.

Om u op de route te houden, heeft het nieuwe systeem een ingebouwd Navigatiesysteem dat gegevens gebruikt die op een harde schijf zijn opgeslagen i.p.v. op een DVD, zoals bij het vorige systeem. Het opslaan van deze gegevens maakt het voor Audi mogelijk meer gedetailleerde informatie en -beelden te tonen.

En een nieuwe 3D digitale topografische toepassing toont nu plaatjes van belangrijke herkenbare punten onderweg. Elke keer als er een bestemming in het Navigatiesysteem is ingegeven, zal het systeem proberen drie verschillende routen aan te bieden, een van hen is zo gepland dat de minst mogelijke hoeveelheid brandstof wordt verbruikt.

Het nieuwe MMI wordt ‘standaard’ in de Audi A8 en als Optie aangeboden voor de Q7, Q5, A6, A5 en A4. Het Music Interface systeem is een aparte optie voor de meeste modellen van Audi. Het MMI kan worden gecombineerd met het Bang & Olufsen stereosysteem dat meer dan 1000 watt vermogen heeft.

Source: Motor Trend

Kijk hier naar de Q5 microsite en kijk bij de infotainment systemen.


Gerelateerd nieuws