AudiBlog.nl

Audi: nieuwe kinderstoelen voor alle 3 gewichtsklassen

audi-kinderstoel

Van Audi zijn 3 nieuwe kinderstoelen beschikbaar voor alle 3 de gewichtsklassen. De stoeltjes voldoen aan de Europees geldende veiligheidsnorm ECE-R 44/04 en voldoen daarmee aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidsstandaards. Om de grootst mogelijke bescherming bij een ongeval te verzekeren, onderwerpt Audi de kinderstoelen constant aan talrijke tests.

Daarbij horen frontale- en zijdelingse botsingen in echte Audi’s en test op testbanken met crash sleeën.

Een eenvoudige en snelle montage maakt het ISOFIX-systeem, een genormeerde verbinding tussen stoeltje en voertuig. Deze is in de Audimodellen Audi A3, A4, A5, Q5 en Q7 standaard op de achterbank aanwezig of zonder meerprijs bestelbaar.

Lees verder op: Auto Reporter.net


Gerelateerd nieuws