AudiBlog.nl

Gerucht: Audi A5 Sportbackprijs onder de Coupé geprijst!

a5-sportback-spyshot-1-blog

AudiBlog heeft het gerucht opgevangen dat de prijs van de Audi A5 Sportback wel eens onder die van de A5 Coupé zou kunnen beginnen. Eigenlijk precies in het midden tussen de Audi A4 Avant en de Audi A5 Coupé. De achterdeuren hebben, volgens hetzelfde gerucht, geen omlijsting en de achterlichten zijn analoog aan die van de A5.
Argument voor de ‘hogere’ prijs van de Audi A5 Coupé zou kunnen zijn dat het een exclusievere auto is en moet blijven. De Sportback schijnt een echte Grand Tourismo te zijn. De kofferbakklep is 1-delig en de hoedenplank is te verwijderen zodat bijvoorbeeld ook een hond er goed in past. Wel is de A5 Sportback uitsluitend een 4-zitter. en wordt in Duitsland als zodanig toegelaten.


Gerelateerd nieuws

1 reactie

  1. Peter says:

    Wat is dit nou weer voor overbodige auto? Je hebt toch al een A4!!

Je kunt op dit moment niet reageren.