AudiBlog.nl

Allan McNish rijdt in Audi Sport quattro S1

mcnish-audi-sport-quattro-s1

De auto Audi Sport quattro S1 is geleend van de eigenaar Steve Perez die er 97.000 Engelse Ponden voor neertelde in 2004 en is sindsdien uitgebreid bewerkt om in de originele staat terug te brengen, plus een paar voelbare modificaties. De aluminium rolkooi bijvoorbeeld, is vervangen door een veel robuustere stalen versie.

Voor McNish mag dit dan wel een nieuwe ervaring zijn met de S1 quattro, maar hij is geen onbekende in de rallywereld. “Ik groeide op in zuidwest Schotland.” zegt hij. “De RAC rally’s kwamen geregeld naar een service park dat ongeveer 800 meter verwijderd was van waar ik geboren ben. Toen ik een jaar of negen of tien was, in de late 70’s, ging ik erheen door de achterkant van het bos…”.

Lees verder en bekijk de video op: Times Online


Gerelateerd nieuws