AudiBlog.nl

Audi lanceert nieuwe Website

audiusacom-website

Audi of America is de eerste markt waarin het Audi merk compleet geïntegreerd is in de volgende generatie van de Audi website, inclusief dealer- en regionale websites.
Factory Design Labs lanceerde de volgende generatie website voor Audi of America op audiusa.com in samenwerking met Audi AG en hun agentschap Neue Digitale.

Deze lancering is het resultaat van achttien maanden durende operatie om een robuuste, informatieve- en intuïtieve website met een dynamisch voorkomen te creëren die dynamisch het progressieve merk Audi weergeeft.

De nieuwe audiusa.com is ontworpen om een rijker, meer intuïtieve shopping ervaring aan te bieden en tevens het progressieve design, veiligheid, technologie en innovatie waar Audi om bekend staat, weer te geven.

De volgende generatie website integratie is deel van een voordurende verplichting om het merk uit te bouwen en extra marktaandeel te veroveren. Door de laatste computer grafische interface (CGI) te gebruiken, biedt de website dynamische perspectieven die onmogelijk met de traditionele video en foto’s te realiseren zijn. Dit zorgt voor een meer intuïtief, en klantvriendelijke website.

De website in ontworpen om aan een uitgebreid aantal mogelijke klanten interesses te voldoen. Zo is er meer beschikbaar om te downloaden en is er een variëteit aan Audi Topics.

Video’s op deze website zijn in HD kwaliteit en geven de website meer HD dan welk andere automobiel categorie.

Bezoekers vinden ook een leidinggevende voertuig zoekfunctie en functionaliteit. De bezoeker kan kiezen uit 12 verschillende velden inclusief transmissie, koetswerk, motor, verbruikscijfers en veel meer.

Bron: audiusa.com


Gerelateerd nieuws

1 reactie

  1. lork3301-raw says:

    allemaal leuk en aardig. maar wanneer verandert Audi Nederland nou is zijn site. aan deze info heeft helemaal niemand iets

Je kunt op dit moment niet reageren.