AudiBlog.nl

Audi wint negen onderscheidingen Sport Auto 2009 enquête

audi-rs6

Audi wint negen onderscheidingen bij de Sport Auto lezers enquête

De Audi RS6 is opnieuw gekozen als beste voertuig in haar klasse in “De sportiefste auto’s 2009” lezers keuze wedstrijd, gesponsord door het Duitse autoblad Sport Auto. Audi’s zijn geplaatst in totaal negen maal onderscheiden in verschillende categorieën.

De RS6 sedan ontving 23,1% van de lezers stemmen en was de onbetwiste winnaar: beste auto in haar klasse. Vorig jaar plaveide de RS6 Avant het pad door het veroveren van de onderscheiding voor beste auto in haar klasse.

Audi veroverde in totaal vijf zilveren onderscheidingen met de Audi S3, A3 2.0 TDI, TT Roadster 2.0 TFSI, TT RS Roadster en de Audi R8 allen op de tweede plaats in hun resp. Klassen. De Audi A4 3.0 TDI quattro, en de A4 3.2 FSI quattro en de Audi S4 scoorden ondertussen drie verdienstelijke derde plaatsen.

Meer dan 10.000 lezers van Sport Auto hebben hun stemmen uitgebracht voor hun favoriete auto’s in 16 categorieën van standaard auto’s en tien Tuning klassen als onderdeel van de “Sportiefste auto’s 2009” onderscheidingen.

Bron: Audi


Gerelateerd nieuws