AudiBlog.nl

Van de boulevard in de pitsstraat: Audi R8 LMS (+ Soundfile)

audi-r8-lms-1

Zeer dure en opvallende sportwagens worden vaak als speelgoed voor oudere heren bestempeld. Audi gaat deze indruk met de firma atleet Audi R8 wegwerken – als de fabriek deze Audi ook als vleugelmonster voor het circuit gaat aanbieden.

Het was een feest op maat: toen Audi in mei vier neiwue Audi R8 LMS bij de 24u van de Nürburgring heel over de finishlijn kreeg en daarvoor zelfs 17 uur lang aan de leiding had gereden, jubelde Audi Sportchef Wolfgang Ullrich en een paar gepassioneerde snelle rijders over de wereld. Zij zullen spoedig een klein vermogen naar Ingolstadt overmaken, om straks de scherpste sportwagen met de vier ringen in de eigen garage te hebben staan.

Lees verder en geniet vooral van de Soundcheck op: Spiegel Online Auto


Gerelateerd nieuws