AudiBlog.nl

ABT Sportsline & sterke partners zorgen voor succes op circuits

abt-sportsline-r8-lms-2009-blog

Fujitsu, een van de wereldwijd leidende aanbieders van IT-Services zoals Pc’s en opslagmediaspecialist EMC werken al jaren samen. Dit partnerschap wordt ook op het circuit gedemonstreerd. Bij het gastoptreden bij de ADAC GT Masters op de EuroSpeedway verscheen het Team ABT Sportsline voor het eerst met twee Audi’s R8 LMS.

De startnummer “6” van tabelaanvoerder Christian Abt en Jan Seyffarth zorgt al sinds het begin van het seizoen met het EMC-logo op de deuren en de Fujitsu tekst op de achtervleugel voor furore.

Bij de nieuw in deze race ingezette startnummer “7” hebben de beide wereldmerken hun advertentievlakken gewisseld. De “7” wordt gereden door de voormalige DTM- en toerwagenwereldkampioen Peter Terting samen met het Zuid Afrikaanse talent Shane Williams.

Van voor en van boven zijn beide auto’s door tegenstanders en fans te herkennen aan de gele kap en het gele dak met een zwarte posthoorn, het logo van de Duitse Post.

“Het is een grote eer voor ons, vanaf heden met twee auto’s die niet alleen in de kleuren zijn van ABT Sportsline, maar ook met die van de wereldconcerns zoals Fujitsu, EMC en ook de Duitse Post bij het ADAC GT Masters aan de start mogen staan”, benadrukt Teamchef Hans-Jürgen Abt.

Harry Unflath, Marketingchef van ABT Sportsline, maakt de balans op per seizoenhelft: „Wij zijn in 2009 bij de ADAC GT Masters mee gaan doen, hebben ons snel naar de top gewerkt, en nu hebben wij zelfs een tweede auto op de startgrid staan – dit fantastische succes was niet mogelijk geweest zonder EMC, Fujitsu, de Duitse Post en onze jarenlange partners.

Ik kan alleen maar zeggen en hopen, dat ons team het vertrouwen van deze grote merken in ABT Sportsline met verdere successen kan terugbetalen.”

Bron: ABT Sportsline


Gerelateerd nieuws