AudiBlog.nl

Audi A1 binnenkort in productie

2008audia1-1

De Audi-fabriek in Vorst (Brussel) gaat dicht van 9 tot 23 augustus voor werken. Daarna zal ze klaar zijn om de nieuwe A1 te bouwen.

De Audi A1 zal enkel in Brussel worden gebouwd. Deze premium-stadsauto wordt in de zomer van 2010 op de markt gebracht. In afwachting daarvan bereidt de fabriek zich voor op de nieuwkomer. Die wordt niet voorgesteld in Frankfurt in september van dit jaar. Gezien de planning zou dat wel eens kunnen betekenen dat hij zijn werelddebuut maakt… in België, zijn “geboorteland”. Maar dat is nog lang niet zeker, want de A1 concept-car van 2007 werd in de herfst van dat jaar in Tokio voorgesteld en niets weerhoudt Audi ervan om de definitieve versie ook daar te onthullen.

Lees verder op: Autogids.be


Gerelateerd nieuws