AudiBlog.nl

“Vier ringen – de Audi geschiedenis”

vier-ringe-die-audi-gechichte

Audi maakt precies op het 100-jarig merkjubileum een nieuwe firmakroniek openbaar. Het boek verschijnt in de Audi Tradition van Delius Klasing Verlag en is vanaf 18 juli 2009 (vooralsnog in Duitsland) bij de vakhandel en bij Audi Tradition verkrijgbaar.

Op 368 pagina’s is een grote hoeveelheid aan gegevens en informatie samengevat. Meer dan 1000 foto’s in zwart/wit en in kleur maken samen met de berichten over ondernemingsbeslissingen en technische resultaten de geschiedenis van Audi levendig. Een omvangrijke bijlage stelt de uitgezochte modellen in de ondernemingsgeschiedenis in woord en beeld voor. Persoonlijkheden en beslissingsbevoegden worden met hun levensloop gehuldigd.

“Vier Ringe – Die Audi Geschichte” biedt een nieuwe format en layout, nog omvangrijkere informatie en stelt de jongere Audi geschiedenis tot aan de redactiedeadline in april 2009 voor. De ondernemingskroniek voert een publicitaire traditie voort, die in 1973 met de uitgave van een brochure over de Audi geschiedenis begon.

Foto: Audi AG


Gerelateerd nieuws

2 reacties

  1. wojtek says:

    waar kan ik deze boek kopen dank u grtz

  2. Martin van Raay says:

    De Nederlandse vertaling van dit boek, getiteld “Vier ringen; de geschiedenis van Audi” is inmiddels (aug. 2010) te koop bij de Pon Dealergroep. Kijk op hun site: http://www.pondealer.nl.

Je kunt op dit moment niet reageren.