AudiBlog.nl

Audi RS3 op de IAA?

audi_rs3_04_01

Het gerucht gaat dat Audi mogelijk de Audi RS3 op de Internationale Auto Tentoonstelling IAA in Frankfurt het daglicht laat zien. Er zijn indicaties dat Ingolstadt in het geheim een RS3 aan het voorbereiden is voor de show.

Gebaseerd op de A3 Premium Hatchback, zal de RS3 zich sterk onderscheiden van de bestaande S3 door gebruik te maken van de motor van de TT RS en mogelijk getuned naar ca. 400 pk. Dat zijn een hele boel paarden maar je kunt er de klok op gelijkzetten dat Audi’s quattro-systeem deze kracht aankan.

Of hij nu in Frankfurt wel of niet komt, er wordt naar uitgekeken, op welk  moment in de toekomst dan ook.

Dank aan Quinty voor de impressie.

rs3-byp-r-walker

Hier nog een impressie van P.R. Walker via Fourtitude.
Dank voor de tip Tim.


Gerelateerd nieuws