AudiBlog.nl

Gebruikershandleiding Audi A4: testwinnaar!

audi-a4-instructie-boekje-2010-005

Voor het eerst zijn de gebruikershandleidingen van auto’s door de Duitse testorganisatie Dekra en een groot Duits autoblad getest. Zeven gebruikershandleidingen voor middenklasse auto’s zijn hebben het blad en de Dekra met de criteria van de Euro-Norm 62079 nauwlettend bekeken.


audi-a4-instructie-boekje-2010-001

Audi haalt met de gebruikershandleiding van de Audi A4 de zege binnen. De informatie is zeer duidelijk weergegeven, de samenstelling van veiligheid- en waarschuwing aanduidingen zijn ook zeer goed, het totaal voorkomen is overtuigend. Bijzondere erkenning kreeg Audi voor de overzichtelijkheid van de afbeeldingen, puntenaftrek was er slechts voor kleine details. Zo is het schrift in sommige delen zo klein, dat men eigenlijk een vergrootglas nodig heeft om het te kunnen lezen.

Het compacte mini instructie boekje;

audi-a4-instructie-boekje-2010-002

Het MMI Navigatie boekje;

audi-a4-instructie-boekje-2010-003

Het auto instructie boekje;

audi-a4-instructie-boekje-2010-004


Gerelateerd nieuws