AudiBlog.nl

Timo Scheider kan zijn titel prolongeren & Audi kan geschiedenis schrijven

gw-plus-top-service-audi-a4-dtm-1-audi-sport-team-abt-sportsline-timo-scheider

Twee weken terug in Dijon kon Timo Scheider zijn titel voortijdig prolongeren, maar een slechte kwalificatie betekende het einde van die droom en het gevecht om de titel gaat bij de laatste race in Hockenheim onverminderd verder. Waren er in Dijon nog 3 titelkandidaten, inmiddels zijn alleen Scheider en Mercedes coureur Gary Paffett overgebleven.

“Vorig jaar kon ik in Hockenheim al beleven hoe geweldig het voelt om kampioen te worden. Ik zou graag dit succes willen herhalen voor het Duitse publiek,” zo verklaart de regerend kampioen, die graag de nummer 1 op zijn Audi wil behouden.

Lees verder op: Autosportnieuws.be


Gerelateerd nieuws