AudiBlog.nl

Audi heeft (weer) het beste imago

audi-logo-officieel

Met 40,3 procent van de stemmen wint Audi voor de zesde maal op rij het Imagorapport van Auto Zeitung en heeft daarmee de voorsprong op de concurrenten zelfs nog kunnen vergroten. Ruim 20.000 lezers van het autoblad stemden over 50 automerken in 20 verschillende beoordelingscategorieën. In zeven categorieën belande Audi op de eerste plaats en scoorde in zes andere categorieën de tweede plaats.

Bij de vraag: “Welk automerk bouwt de vooruitstrevendste auto’s?” stemden 58,7% van de lezers voor het merk uit Ingolstadt. Ook helemaal vooraan lag Audi bij de beoordelingscriteria “Welk merk bouwt de betrouwbaarste auto’s?” (51,0%), “Welk merk bouwt goed gefabriceerde auto’s?” (63,8%), “Welk merk bouwt bijzonder mooie auto’s?” (45,8%), Welk merk is bijzonder sympathiek?” (40,8%), Welk merk heeft successen in de motorsport?” (49,5%) en “Welk merk maakt goede reclames?” (36,8%).

Bij andere vragen, over bijvoorbeeld bijzonder veilige auto’s, hoge tweedehands waarde of de kwaliteit van de dealerwerkplaatsen, belandde Audi telkens op de tweede plaats.

Bron: Audi AG


Gerelateerd nieuws

2 reacties

  1. naab says:

    Ook de saaiste

Je kunt op dit moment niet reageren.