AudiBlog.nl

Lamborghini bij de Première Pirelli-Kalender 2010

james_blunt_in_murcielago_lp_670-4_superveloce_alla_premiere_del_calendario_pirelli

Automobili Lamborghini en Pirelli toonden hun partnerschap in het voetlicht: De Supersportwagen uit Sant’Agata Bolognese begeleide gisterenavond (19 november) in Londen de presentatie van de 2010 editie van de legendarische Pirelli kalender.

Enkele wereldberoemde sterren uit de muziek – en showbusiness kwamen met een Murciélago LP 670-4 SuperVeloce, een Gallardo LP 560-4 Spyder en de nieuwe Gallardo LP 550-2 Valentino Balboni naar het glamour evenement: daartoe behoorde ook het Engelse model en celebrity Lady Victoria Hervey en haar tekstschrijver, zanger en Brit Award winnaar James Blunt en zijn levensgezellin.
Met zijn album „Back to Bedlam“ domineerde hij de hitlijsten in 18 landen.

lady_victoria_hervey_scende_da_una_lamborghini_gallardo_lp_550-2_valentino_balboni

Voor deze bijzondere gelegenheid waren de Supersportwagens met een speciale optie uitgerust: verstopte LED-lampen in de wielkasten belichtten de banden van het Milanese merk en onderstreepten zo het optreden van de Vips op de rode loper.

De al lang bestaande verhouding tussen Lamborghini en Pirelli, twee leidende ondernemingen in de auto-industrie, concentreert zich op technologisch veeleisende oplossingen. Daartoe tellen vooral de banden, die heel specifiek op de extreme eisen van de Supersportwagen zijn aangepast.

Dit partnerschap geldt ook in de motorsport: Pirelli is de officiële leverancier van de Lamborghini Blancpain Super Trofeo, de snelste merkenrace ter de wereld, en ook de Lamborghini Academy, die rijtrainingen voor klanten op de bekendste racecircuits van de wereld aanbiedt.

Bijzonder indrukwekkend is deze speciale verhouding in de film “Mission Zero” te beleven: de video, is via het internet overal beschikbaar, toont een gele Gallardo op Pirelli P Zero-banden, die door Uma Thurman over de straten van Los Angeles wordt bestuurd – op de vlucht voor geniepige figuren die een aanslag willen plegen.

Bron: Lamborghini.com


Gerelateerd nieuws