AudiBlog.nl

Ook ABT scoorde bij Sportwagen van het jaar verkiezing

ABT_AS5_R BLOGSIZE

De redactie van AutoBild Sportscars heeft dit jaar voor de zevende maal tot de verkiezing van Sportwagen van het jaar opgeroepen. Ook dit jaar nam ABT Sportsline deel en had een paar hete ijzers in het vuur.

Kon ’s werelds grootste veredelaar voor auto’s van het Volkswagenconcern vorig jaar met de ABT R8-R in de categorie Supersportwagen en met de AS7 in de categorie SUV overtuigen, nu hebben de Kempteners in dit jaar de categorie Coupé gedomineerd.

De 510 pk sterke AS5-R kon de meeste van de 51.000 afgegeven stemmen verzamelen en bewijst daarmee dat hij zowel de lezers en de redactie van AutoBild Sportscars kon overtuigen.

Audi_ABT_AS5_Radeberger BLOGSIZE

En wist u dat de Radeberger A5 Cabrio een gelukkige winnaar gevonden heeft?
Radeberger Pilsner en ABT Sportsline creëerden gezamenlijk een auto van de extra klasse – een originele Radeberger Audi A5 Cabrio. Uit de open Ingolstadter ontstond een koppendraaier van bijna koninklijk formaat: edel, betrouwbaar en bijzonder.
Hierbij hebben de beide traditie ondernemingen hand in hand en in perfecte combinatie van hun competenties samengewerkt. Deze Cabrio is vrijdag 27 november aan zijn nieuwe bezitter overgedragen. De winnaar van de Radeberger Pilsner prijsvraag kreeg de A5 Cabrio in Dresden uit handen van de bedrijfsleider van de Radeberger Exportbier brouwerij, Axel Frech.
Een bijzondere lekkernij heeft de nieuwe bezitter vandaag: hij mag de 275 pk sterke Cabrio eerst op de Lausitzring testen.

Bron: ABT Sportsline


Gerelateerd nieuws