AudiBlog.nl

Audi binnen de top 3 luxe merken ALG 2010

LAMS2__mid

– Tweede opvolgend jaar binnen de ALG top 3 luxe merken
– Beste luxemerk met ‘meeste restwaarde’
–  Audi S5 wint ‘meeste waar voor het geld’ onderscheiding bij “Luxe Sportwagen”-categorie

De Audi S5 geeft de bezitters het meeste ‘waar voor hun geld” meer dan andere vergelijkbare luxe sportwagens, aldus ALG (Automotive Lease Guide). Het Audi-merk scoort met drie andere op het punt van verwachte restwaarde voor de tweede maal op rij, maar als beste van de alle Duitse luxemerken concurrenten.

ALG’s elfde jaarlijkse verkiezing voor 2010, eert de auto’s in elk industriesegment waarvan ALG voorspelt dat deze het hoogste percentage van de oorspronkelijke prijs zullen hebben na een periode van drie jaar. ALG kiest de onderscheidingwinnaars na het bestuderen van de concurrenten in elk segment, de historisch waardebepalingen en de industrietrends. Voertuig kwaliteit, productieniveau en – vraag, en prijsstrategieën zijn deel van de door ALG gebruikte factoren voor het voorspellen van de restwaarden.

“Audi restwaarden scoren als een van de hoogste in het luxesegment,”zegt Johan de Nysschen, President, Audi of America. “De erkenning van ALG bevestigt onder andere dat het bezitten van een Audi op vele manieren de moeite waard voor de bezitter is.”
“Wij geloven dat de restwaarde het beste meetinstrument is om de algemene kracht van een automerk te evalueren, en wij feliciteren Audi met het bewezen succes van hun merk en het S5-model,” zei James Clark, General Manager van ALG.

Bron: Audi of America.


Gerelateerd nieuws