AudiBlog.nl

Nederlandse Audi-importeur introduceert speciale quattro-kalender [Persbericht]

ARS3016-Kalender-Cover-low

* Fraai uitgevoerd eerbetoon aan 30 jaar quattro
* Voor het eerst ook beschikbaar voor het grote publiek
* Limited Edition – oplage is beperkt

Audi heeft dit jaar zijn honderdjarig bestaan gevierd, maar 2010 staat ook in het teken van een jubileum: 30 jaar quattro. Om dat te vieren, brengt de Nederlandse Audi-importeur een speciale kalender uit, die geheel aan dit thema is gewijd. Deze kalender wordt in gelimiteerde oplage gedrukt en is verkrijgbaar via www.audikalender.nl.

Audi-importeur Pon’s Automobielhandel brengt ieder jaar een fraai uitgevoerde kalender uit voor de eigen organisatie. De laatste jaren nam de vraag van klanten naar deze kalender sterk toe. Het dertigjarig bestaan van quattro-vierwielaandrijving is dé aanleiding om de stap naar bredere verspreiding te maken.

Een indrukwekkende reis in de tijd

Quattro, het vierwielaandrijvingsysteem dat voor meer grip en een hoger veiligheidsniveau zorgt, is onlosmakelijk met (de historie van) Audi verbonden. De ’30 jaar quattro-kalender’ laat in twaalf prachtige beelden de indrukwekkende historie van dit revolutionaire aandrijfsysteem zien. Daarbij wisselen seriemodellen en spectaculaire actieopnamen van race-/rallyauto’s elkaar af. De kalender is uitgevoerd in een riant formaat (60 x 43 cm) waardoor elke afbeelding optimaal tot zijn recht komt. De Audi-kalender voor 2010 is voor € 22,50 verkrijgbaar via www.audikalender.nl Deze exclusieve kalender is een echte Limited Edition en dus geldt: op = op.

Bron: Audi Nederland


Gerelateerd nieuws