AudiBlog.nl

“De beste auto’s 2010”: drie Audimodellen vooraan

–  Opnieuw uitstekend succes voor Audi bij lezers enquête
–  Audi A4, R8 Spyder en Q5 in hun categorie aan de top
–  Audi A3, A6 en R8 Coupé ieder op een tweede plaats

Audi zet haar zegereeks bij lezers enquêtes “De beste auto’s 2010” van het tijdschrift Auto Motor und Sport (AMS) voort: de lezers van AMS hebben met de Audi A4, de R8 Spyder en de Audi Q5 gelijk drie Audimodellen op de eerste plaats verkozen. De op de tweede plaats eindigenden Audi A3, A6 en R8 Coupé ronden dit uitstekende resultaat af.
DE drie eerste plaatsen zorgen er voor dat Audi opnieuw een van de succesvolste merken is bij de lezers enquête. Onmiddellijk na de introductie kwam de Audi R8 Spyder in de klasse “cabrio” aan de top. Audichef Rupert Stadler nam de prijs in Stuttgart in ontvangst. In de categorie “terreinwagen” liet de Audi Q5 de concurrentie achter zich. Deze prijs nam de bestuurder van de Technische Ontwikkeling bij Audi AG, Michael Dick in ontvangst.

En in de categorie “Middenklasse” bleef voor de derde maal achter elkaar de Audi A4 onaangevochten op de koppositie. Peter Schwarzenbauer (Marketing en Verkoop), nam de prijs vanuit Stuttgart mee naar Ingolstadt.
Deze indrukwekkende balans wordt de tweede plaats resultaten afgerond. De AMS-lezers verkozen de Audi A3 in de categorie “kleine middenklasse”, de Audi A6 in de “hogere middenklasse” en de Audi R8 Coupé bij de “sportwagen” op de tweede plaats.
Het tijdschrift “Auto Motor und Sport” heeft inmiddels al 34 maal voor deze verkiezingen opgeroepen – bijna 100.000 lezers stemden in 10 categorieën op 326 modellen.

Bron: Audi AG


Gerelateerd nieuws

2 reacties

  1. L.J.Beyers says:

    Audi verdient zeker de titel niet van beste auto’s van 2010, er zijn andere veel goedkopere auto’s die zuiniger en degelijker zijn. Kijk maar naar Skoda, Daihatsu, Suzuki. Een Audi is slechts een veredelde overprijsde VW, of het nu Polo, Golf of hoger is.

Je kunt op dit moment niet reageren.