AudiBlog.nl

Audi e-tron II is concept voor R4

De e-tron die Audi in Detroit presenteerde is niet zomaar een conceptcar. Het Amerikaanse Inside Line heeft bij Audi weten te achterhalen dat het een voorbode is van de Audi R4. De R4 is een sportauto die wordt gepositioneerd onder de R8, maar boven de TT, en komt vermoedelijk in 2012 op de markt.
Eigenlijk waren we allemaal zo verrast door de onthulling van de e-tron II in Detroit dat niemand er bij stil heeft gestaan dat dit meer is dan zomaar een conceptcar. Gelukkig was men in Amerika alert en wist Inside Line de Amerikaanse Audi-importeur te verleiden tot het doen van cruciale uitspraken. Een woordvoerder van Audi heeft dan ook laten weten dat de e-tron II een voorbode is van een op stapel staande Audi sportauto die wordt gepositioneerd onder de R8. En daarmee hebben we het natuurlijk over de R4 die in de wandelgangen al vele malen de revue heeft gepaseerd.

Lees verder op:Autowereld


Gerelateerd nieuws