AudiBlog.nl

FC Bayern sterspelers testen Audi A1 + video

–  Bastian Schweinsteiger en Philipp Lahm op geheime training
–  Duitse nationale spelers enthousiast over design en sportiviteit van de A1

Een geheime training van een bijzondere soort: de beide Duits nationale voetballers Bastian Schweinsteiger en Philipp Lahm konden de Audi A1 naar hartenlust testen – streng beveiligd in een grote hal op een geheime plaats. Dit genoegen smaakten tot nu toe alleen het bestuur en de ontwikkelaars van Audi.
Daarom was de spanning groter over hoe de kleine, wendbare Audi bij de Bayern-spelers zou overkomen.
Natuurlijk moest de testrit een sportieve uitdaging voor de beide spelers zijn. Audi Driving Experience had daarom een veeleisend trainingsparcours opgesteld. Met speels gemak reedt Schweinsteiger met de A1 over het smalle slalomparcours en gaf daarna met tegenzin het stuurwiel over aan zijn teamcollega.
En ook Philipp Lahm had zichtbaar plezier: “De A1 is klein en compact, ligt fantastisch op de weg – is gewoon goed te rijden. Hij bevalt mij.”
Audi had de beide spelers van partner FC Bayern München voor deze bijzondere testrit uitgenodigd. Schweinsteiger en Lahm benutten deze bijzondere uitnodiging om design, uitrusting en interieur onder de loep te nemen. Hun eenduidige oordeel: “een echte sporter! Duidelijk onze favoriet voor het nieuwe seizoen.”

Op woensdag 10 februari wordt de A1 voor het eerst op het internet getoond. De officiële wereldpremière beleeft de Audi A1 op de Salon van Genève.

Bron: Audi AG

Bron: Audi AG


Gerelateerd nieuws