AudiBlog.nl

“Gelber Engel”: ADAC kroont Audi tot Automerk van het jaar

– “Gelber Engel” van de ADAC: Audi voor de derde maal op rij tot beste merk gekozen
– Stadler: deze onderscheiding is voor al onze medewerkers
– Merk met de vier ringen bij kwaliteit en techniek leidend

Audi is bij de imago- en merken studie AutoMarxX van de ADAC opnieuw tot beste merk gekozen. Audichef Rupert Stadler nam daarvoor vandaag in de Allerheiligen-Hofkirche in München de begeerde onderscheiding in ontvangst – nu al voor de derde maal op rij. “Wij brengen de ene na de andere fascinerende auto op de straat en enthousiasmeren onze klanten met wondermooi design en baanbrekende technieken. Daarachter steekt een enorme teamprestatie. Daarom is deze onderscheiding voor al onze medewerkers.”
Dat een sterk merk kracht en oriëntatie biedt, aldus Stadler, hebben de afgelopen maanden wel bewezen: “Wij bij Audi zijn zeer succesvol door de crisis gestuurd en konden onze positie duidelijk versterken.”
Audi bezette in vele categorieën de voorste plaatsen. Bij imago zette het merk met de vier ringen zich aan de top van de verkiezing. En de boordcomputer met efficiëntie programma, die Audi al in de modellen A4 en A5 aanbiedt, werd door de jury van de ADAC tot een van de acht belangrijkste innovaties van het jaar verkozen. Ook bij het thema efficiëntie en kwaliteit is het merk helemaal voorin te vinden.
De AutoMarxX is het meest uitgebreide nationale instrument om de prestaties en het imago van een merk te meten. De studie, die meerdere malen per jaar uitgevoerd wordt, omvat 33 fabrikanten. het onderzoek neemt de criteria merk imago, merk sterkte, klanttevredenheid, pech statistieken, milieu verdraagzaamheid, veiligheid en product kwaliteit in acht.
De autobouwer uit Ingolstadt kon zich met name bij het DEKRA-rapport, dat voor het eerst in de beoordeling werd meegenomen, aan de leiding zetten en kreeg ook bij de ADAC-veiligheidscheck de meeste punten.

Bron: Audi AG


Gerelateerd nieuws

1 reactie

  1. Daniël Jacobs says:

    Fantastisch nieuws.
    Kunnen jullie een link inbouwen om jullie berichten op facebook te zetten?
    Dit is reclame voor AUDI en AUDIBLOG!

Je kunt op dit moment niet reageren.