AudiBlog.nl

Nu online: „Audi Tradition Parts“

Audi Tradition – de oldtimerafdeling van de autobouwer uit Ingolstadt – heeft kortgeleden een onlineshop voor oude vervangingsonderdelen van het merk en de voorganger merken ingericht.
Het aanbod van “Audi Tradition Parts” richt zich op handelaren, leden van de Audi Club International en klanten.

Het depot van Audi Tradition bevat inmiddels 300.000 vervangingsdelen, welke niet meer via de normale kanalen verkrijgbaar zijn. In de onlineshop zijn autodelen voor Audi en haar voorganger merken vanaf het begin van 1995 ter beschikking.
Indien er naar niet meer beschikbare onderdelen veel vraag is, wil Audi een na-productie met de nog bestaande originele leveranciers overwegen. Tevens wil de onderneming haar bestanden door magazijn opkoping en overname van restbestanden steeds verbeteren.

De klant kan zich via de website registreren en gelijk bestellen. Tevens informeert een optionele Newsletter over de verdere activiteiten vaan de vervangingsdelen verzorging en de thema’s van Audi Tradition. Geregistreerde leden van de ACI (Audi Club International) krijgen bijzondere voorrechten.

Ga hier naar de: Audi Tradition onlineshop


Gerelateerd nieuws