AudiBlog.nl

ABT Sportsline: derde maal op rij ‘beste Tuner’

Het jaar begint goed voor ABT Sportsline. De lezers van Auto Zeitung kozen hun “top merken” en kroonden ABT Sportsline tot hun nummer 1. In de categorie “Tuner” versloeg de Kempetener veredelaar nu voor de derde maal op rij de bekendste concurrenten zoals Brabus en AC Schnitzer.

“Wij zijn blij over de bevestiging voor onze werkzaamheden door de lezers van Auto Zeitung. Met onze nieuwe modellen ABT Golf R, de ABT A8 en de ABT R8 Spyder presenteren wij in ook het jaar 2010 sportief attractieve auto’s, waarmee wij de concurrentie aangaan”, zegt Hans-Jurgen Abt, bedrijfsleider van de traditie-onderneming uit de Allgäu.

Hans-Jürgen Abt meest geliefde Teamchef

Bij de lezersenquête van het Online-Magazin Motorsport Total namen de Kempteners alle prijzen mee. Daaronder bijvoorbeeld die voor het beste en meest sympathieke team. Met ruim 54 procent van alle stemmen kroonden de bezoekers van de internet-site ABT Sportsline tot beste Autosport-team van het jaar 2009.

Hetzelfde beeld vormt zich bij de beoordeling van het meest sympathieke DTM-team: hier wonnen de ABT-mensen met ca. 48 procent. “De uitslag van deze enquête is het verdient door het gehele team en hun keiharde inzet gedurende het laatste jaar. Wij danken daarvoor onze fantastische fans”, zegt Hans-Jürgen Abt, die zelf voor de derde maal op rij tot Teamchef van het jaar gekozen werd.
Bij een andere enquête werd DTM-kampioen Timo Scheider tot beste en sympathiekste coureur van het jaar verkozen.


Gerelateerd nieuws