AudiBlog.nl

Audi aanwezig op 61e Internationale Speelgoedbeurs

*  Audi is de eerste autobouwer op de Speelgoedbeurs in Nürnberg
*  Hoogwaardige modelauto’s en kinderspeeltuig
*  Ca. 2.700 standhouders uit 59 landen – daaronder ook de quattro GmbH

Dat is nog nooit gebeurt: Audi AG toont als eerste autobouwer ooit een keuze uit haar producten op de 61e Internationale Speelgoedbeurs in Nürnberg. Bij de stand van het merk met de vier ringen ontdekt de bezoeker een uitgekozen modellen aanbod en nieuwigheden uit de Audi-kinderwereld.
De 61e Internationale Speelgoedbeurs vindt van 4-9 februari plaats.
Afstand bedstuurbare auto’s, pluche auto’s of een Audi Motorsport beer – toont de quattro GmbH, dochteronderneming van Audi AG, hoogwaardige modelauto’s en speelgoed rondom het thema automobiel.
Bijzonder hoogtepunt op de beurs is de Silberpfeil Auto Union Typ C als 1:2 model met kettingaandrijving. Ook de pluche TT en de Motorsportbeer en de Audi Kids Car en de Junior quattro, staan opgesteld.
Audi wil met dit eerste beursoptreden ooit van een autobouwer in Nürnberg op de veelzijdige speelwaren-palette van de onderneming opmerkzaam maken. “Het is een spannend project”, zegt Caroline Gerberding, bij de quattro GmbH verantwoordelijk voor Beurzen en Evenementen.
“Voor het eerst gaat het er om op een beurs niet onze voertuigen in het middelpunt van de belangstelling te plaatsen, maar onze ‘kleine’ Audi-wereld te tonen.”
De speelgoed-tentoonstelling Nürnberg is de wereldleidende vakbeurs voor speelwaren en vrije tijd producten. Van 4 tot 9 februari tonen 2.700 tentoonstellers hun artikelen.

Bron: Audi AG


Gerelateerd nieuws