AudiBlog.nl

Autohaas begint aan graafwerk voor Audi

Autohaas is begonnen met de grondwerkzaamheden voor de bouw van een Audi-garage. Het gebouw komt op de plaats van het gesloopte pand van Kwik-Fit op de hoek van het Ambachtsveld en de Laan van de Kuipershoek.
Na de oplevering aan het einde van dit jaar heeft Audi dan zijn eigen showroom en werkplaats.

Autohaas is in Apeldoorn dealer van Volkswagen, Audi, Seat en de bedrijfswagens van Volkswagen. Momenteel delen die merken het huidige pand van Autohaas met elkaar. Het bedrijf noemt die situatie niet optimaal. Bovendien heeft Audi de laatste jaren een flinke vlucht genomen, wat de bouw van een eigen showroom met werkplaats rechtvaardigt. De bouw begint in april, terwijl de oplevering van de nieuwe Audi-garage in december is voorzien.

Lees verder op: destentor.nl


Gerelateerd nieuws