AudiBlog.nl

Privéchauffeur en IWC-horloge bij aankoop Audi A8 [Persbericht]

* Tien exclusieve modellen met zeer uitgebreide uitrusting inclusief IWC Portuguese Automatic 5001 en masterclass watchmaking
* Chauffeursdienst voor 12 uur bij aankoop van een nieuwe Audi A8

De nieuwe Audi A8 is niet alleen spraakmakend op het gebied van design en technologie, maar ook vanwege de twee even unieke als stijlvolle introductieaanbiedingen. Zo stelde Audi een zeer speciale uitvoering van de Audi A8 samen, in een oplage van slechts tien stuks! Deze bijzondere auto’s vallen op door hun zeer hoogwaardige uitrusting, maar ook doordat ze worden geleverd met een exclusief IWC-horloge én een private masterclass watchmaking voor zes personen. En aangezien de Audi A8 ook dé limousine is om in gereden te worden, biedt Audi voor klanten van het nieuwe topmodel een privéchauffeur voor 12 uur aan.

Ter introductie van de nieuwe Audi A8 heeft Audi in een oplage van tien stuks een zeer bijzondere editie van het nieuwe topmodel samengesteld. De basis wordt daarbij gevormd door de Audi A8 4.2 FSI quattro of 4.2 TDI quattro in de geraffineerde Pro Line Plus-uitvoering. De speciale versies zijn daarnaast voorzien van exclusieve opties als een lederen interieur (Audi design selection balaobruin), nachtzichtassistent met voetgangermarkering, een assistentiepakket inclusief pre sense plus, dynamic steering en Audi lane assist. Daar blijft het niet bij, want bij deze auto’s hoort ook een IWC Portuguese Automatic 5001 horloge ter waarde van € 9.200,-. Dit exclusieve horloge wordt inclusief inscriptie en speciale aluminium Audi A8 case ‘afgeleverd’ tijdens een masterclass watchmaking, die bij de eigenaar thuis wordt gegeven. De klant heeft daarbij de mogelijkheid om zes relaties uit te nodigen. In deze unieke masterclass van de Zwitserse horlogemaker zijn catering een aankleding uiteraard inbegrepen.

Privéchauffeur voor 12 uur

De nieuwe Audi A8 is een echte ‘rijdersauto’, maar er zijn ook momenten dat het heerlijk is om juist gereden te worden. Daarom krijgen alle klanten die in 2010 een nieuwe Audi A8 bestellen de auto inclusief een tegoed van 12 uur voor een privéchauffeur. De klant kan de privéchauffeur bijvoorbeeld inzetten om naar een zakenafspraak, een lunch/diner of het vliegveld gebracht te worden (en weer terug uiteraard). Deze service is niet aan tijdstippen of plaats gebonden; de privéchauffeur is, mits uiterlijk 24 uur van te voren ‘besteld’, 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar in heel Nederland. De goed getrainde privéchauffeur zorgt niet alleen voor een comfortabele en efficiënte rit, maar ook voor een krant naar keuze en een drankje voor zijn passagier.
De introductieaanbieding geldt gedurende heel 2010 voor alle Audi A8-modellen.

Bron: Audi Nederland


Gerelateerd nieuws