AudiBlog.nl

Topsport samen met Haute Couture: de nieuwe ABT CR-velg

Hoe moet een velg uit het huis ABT Sportsline er uit zien? Het moet onmiskenbaar en toch typisch ABT zijn, moet sportief, edel en extravagant genoeg zijn, om de auto creaties uit de Allgäu aanvullend te veredelen. Precies dit speciale extra, dat hoogwaardige auto’s nogmaals opwaardeerd, maakten al de modellen AR en BR tot hits. En ook de nieuwe ABT CR, is “het puntje op de i” voor de Audi’s.

Het maakt niet uit of de auto dankzij vermogenstuning en optisch design de handtekening van “ABT” draagt of standaard moet blijven – de ABT CR benadrukt in ieder geval zijn karakter.
Deze nieuwe Highlight-velg verenigd verschillende werelden tot een wonderschoon geheel. Het ziet er dynamisch en bovenal sportief uit, is desondanks elegant en tijdloos modern.
En precies daarom past deze velg bij de auto van alle dag. De ABT CR is een highend-velg voor individualisten met stijl: haar vijf-spaak-ster, welke tot aan de velgrand tangvormig uitloopt, symboliseert niet alleen openheid en lichtheid, die bij het sportief rijden hoort, hij schijnt de straat ook bij stilstand “in de tang” te nemen.

De dubbele-grijp-armen laten de ABT CR bijna gewichtsloos en toch krachtig overkomen, zodat deze bij limousines net zo goed staat als bij Cabrio’s en Coupé’s. Het wisselspel tussen kracht en gedegenheid wordt ook door de kleuring bereikt – gepolijste vlakken harmoniseren perfect met elementen in mat Mystic Antraciet. Zo ontstaat een precieze optiek, een velg om van te genieten.

Verkrijgbaar zijn de velgen in 18, 19, 20 ,21 en vette 22 inch en natuurlijk ook in combinatie met hogesnelheids-banden. Vele Audi modellen zoals A4, A5, A6, A8, R8, Q5 en Q7 en andere modellen uit het Volkswagenconcern kunnen vanaf nu van de ABT CR-velgen worden voorzien.
De start van een heerlijk auto voorjaar staat dus niets meer in de weg.

Voor meer informatie: ABT Sportsline


Gerelateerd nieuws