AudiBlog.nl

De nieuwe “Kampioens-collectie” van ABT Sportsline

Met de nieuwe collectie laten zich aan de start van het motorsport-seizoen 2010 zelfverzekerde tekens zetten: want met de chique kledingstukken tonen fans van ABT Sportsline niet alleen, dat zij trots zijn op de drievoudige titels die vorig jaar gewonnen zijn, maar ook, dat zij weer topprestaties, pole-positions en overwinningen verwachten. De actuele ‘racewear’ is ook ideaal voor het circuit, zij is echter ook rond de Norisring of Nordschleife natuurlijk draagbaar.

Timo Scheider, Christian en Daniel Abt – dat zijn de heersende kampioenen in hun respectievelijke klassen. En de overwinnings-auto’s van dit trio sieren het “ultimatieve winnaar-shirt” voor heren. Het is in het zwart of wit verkrijgbaar, de tweekleurige schouder-einden en het rode kraag-element verlenen een dynamisch-sportieve flair. Bijpassend biedt ABT Sportsline een licht en comfortabel ‘softshelljack (zwart) en het rode fleece-jack. Zo is men goed gekleed, voor als het aan de Nürburgring weer eens stormachtig is.

De ‘Zipper’ met het ABT-velgen-embleem is cool, de beide zakken zijn praktisch, hun ritssluitingen beschermen de inhoud tegen barre weersomstandigheden. Als de weergod liever de spannende inhaal-manoeuvres bekijkt, in plaats van zich druk te maken om de zonneschijn te regelen, zorgt het ‘Softshell-vest’ voor weldadige warmte. Het vest is wind- en waterafstotend.

Speciaal voor de enthousiaste motorsport dames hebben de Äbte de witte modieus gesneden polo’s in het programma.

Fleece- en Softshell-jacks ronden de dames-outfit af.
Voor mannen en vrouwen is de ABT Racing Cap geschikt. Deze ziet er stilistisch uit en is niet alleen in de duinen van Zandvoort of op de schaduwloze stenen tribune van de Norisring te gebruiken.

De complete ‘winnaars-outfit’ is eind april exclusief via de Shop op www.abt-sportsline.de te zien en kan dan ook besteld worden of direct aan het circuit in de ABT Fanshop gekocht worden.

Bron: ABT Sportsline


Gerelateerd nieuws