AudiBlog.nl

Clean Week Trophy: Audi valt in de prijzen

Audi behaalde in de Clean Week Trophy in Zolder tijdens het weekend van 8 en 9 mei een prima resultaat. De Audi A4 TDIe werd eindwinnaar in de categorie van de fossiele brandstoffen. Jean François Hemroulle en copiloot Gert Verhoeven reden erg regelmatige tijden en wisten het verbruik laag te houden, waardoor ze langzaam maar zeker naar de eerste stek klommen.

Op de omloop van Terlamen werd in het kader van de Clean Week voor het eerst een regelmatigheidsrally georganiseerd. De wedstrijd is overigens een onderdeel van de FIA Alternative Energies Cup, waarvan eind maart een manche in Monte Carlo werd georganiseerd. De Audi TDIe nam deel in de categorie voor voertuigen op fossiele brandstoffen met een CO2-uitstoot lager dan 120 g/km.

Lees verder op: Belgian Audi Club


Gerelateerd nieuws