AudiBlog.nl

De foto’s die Audi liever niet zag verschijnen

De splinternieuwe Audi A1 heeft tijdens de demonstratieritten met beroepspiloten in het Brusselse Jubelpark een pijnlijke koprol gemaakt. Audi hield het ongeval dagenlang stil, maar onze krant kon de hand leggen op foto’s van de ongelukkige testrit.

Gaat de in Brussel gebouwde Audi A1 de weg op van de Mercedes A-Klasse, die bij zijn lancering tijdens de gevreesde elandtest een koprol maakte? Ook met de A1 ging het vorige zaterdag grondig mis tijdens de demonstratieritten in het Brusselse Jubelpark. Wie wou, kon met een beroepspiloot van Audi meerijden op een kort testparcours. Bij het oprijden van de zogenaamde quarter pipe – een zeer steile helling voor skateboarders – sloeg een A1 over de kop. De gloednieuwe wagen bleef op zijn zijflank liggen. Paniek bij de Audiploeg, die al vier dagen proefritjes maakte tegen een ritme van 300 ritten per dag.

Lees verder op: Nieuwsblad.be


Gerelateerd nieuws