AudiBlog.nl

Nieuw: Audi Tradition op Internet

? Ondernemingskroniek : “Vier ringen – de geschiedenis van Audi” als e-journaal
? Bewegende video’s en geluiden

Het nieuwe optreden van Audi Tradition op internet is vanaf nu onder www.audi.de/tradition in het Duits en in het Engels onder www.audi.com/history online. De nieuwe internetpagina biedt een interessant kijkje in de bewogen geschiedenis van Audi AG en haar merken Audi, DKW, Horch, Wanderer, Auto Union en NSU. Gepresenteerd worden meer dan 100 jaren Vorsprung durch Technik.

Bij de evolutie van de modellen wordt een veelvoud aan modellen van 1901 tot 1990 met foto’s en teksten bondig weergegeven. Alle voorganger-ondernemingen en merken worden verduidelijkt en belangrijke mijlpalen in de Motorsport gepresenteerd.
Bewegende video’s, baanbrekende reclamefilms en onnavolgbare geluiden ronden het aanbod af.
De ondernemingskroniek “Vier ringen – de Audi geschiedenis”is als e-journaal oproepbaar. Actuele berichten en planningen van Audi Tradition leveren de Oldtimer fans belangrijke informatie zoals bijvoorbeeld over de actuele bijzondere tentoonstellingen in het Audi museum mobile of over de rijders van historische automobielen en raceauto’s, zoals de Auto Union Silberpfeilen bij Oldtimer-
evenementen.
De onlineshop maakt het mogelijk verbeterd en uitgebreider te zoeken naar, en het verkrijgen van onderdelen. De onlineshop is bereikbaar via www.audi.de/tradition-parts.

Bron: Audi AG


Gerelateerd nieuws