AudiBlog.nl

Sterke partners begeleiden ABT op Nordschleife

? Grote namen in en op de Audi R8 LMS met de startnummers #2 en #100
? DTM-kampioenen starten voor Audi Top Service en Gebrauchtwagen:plus
? Christian Abt in de kleuren van PlayStation en de Deutsche Post

Als ABT Sportsline op 15 mei aan de 24 uurs-race op de Nordschleife begint, kan het team opnieuw op sterke partners rekenen: de Deutsche Post, PlayStation en Audi Gebrauchtwagen:plus ondersteunen tegelijk vier bekende namen van de racestal van ABT Sportsline. Twee Audi R8 LMS starten voor het succesvolle DTM-team bij de beroemde en beruchte langeafstandsklassieker in de Duitse Eifel.

“Wij zijn trots, dat wij bij een zo belangrijke race op zulk beduidende partners kunnen rekenen”, verklaart Harry Unflath, marketingmanager bij ABT Sportsline. Met elke sponsor hebben wij en speciale persoonlijke binding. Harry Unflath: “PlayStation is een van onze oudste en trouwste partners, waarmee wij al vele successen geboekt hebben. Met de Posthoorn op de motorkap is Christian Abt vorig jaar kampioen geworden in het ADAC GT Masters kampioenschap.
En Top Service en GW:Plus zijn voor elke motorsportfan een begrip, tenslotte heeft Timo Scheider met deze partners in het Duitse DTM al tweemaal de titel binnengehaald.”

Bij de 24 uurs-race op de Nürburgring verenigen zich voor het eerst alle partners voor een gemeenschappelijk doel: het succesverhaal in de Eifel moet voortgezet worden. Samen met de vele jaren aanwezige bandenpartner Michelin, waarmee ABT Sportsline tot nu toe alle inzetten op de Nordschleife bestrijdt, willen Timo Scheider,

Mattias Ekström, Christian Abt en Co. In de strijd om de totale overwinning een woordje meepraten. Vorig jaar lukte het met de Audi R8 LMS om in het eerste jaar van de inzet al de klasse-overwinning te scoren.

De ABT Teams bij de 24 uurs-race 2010
#2 Christian Abt, Emmanuel Collard, Lucas Luhr, Christopher Mies
Partner: PlayStation, Deutsche Post
#100 Mattias Ekström, Oliver Jarvis, Timo Scheider, Marco Werner
Partner: Audi Top Service, Audi Gebrauchtwagen:plus

Bron: ABT Sportsline


Gerelateerd nieuws