AudiBlog.nl

Belgian Audi Club Team WRT ‘Team of the year’ (+video!)

Belgian-Audi-Club-Team-WRT-Team-of-the-Year

De door de RACB uitgereikte onderscheiding “Team of the Year”, mag worden beschouwd als de kers op de taart voor het Belgische team dat dit jaar naast de zege in de Total 24 Uren van Spa, niet minder dan zeven titels toevoegde aan zijn palmares.

Het Belgian Audi Club Team WRT werd door een jury van de RACB, de Royal Automobile Club of Belgium, verkozen tot ‘Team of the Year. Een erkenning die het team reeds voor de derde maal te beurt valt. Ook in 2011 en 2013 mocht het deze prestigieuze nationale onderscheiding in ontvangst nemen.

Het resultaat van een ongelofelijke reeks van titels en overwinningen die in 2014 door het Belgian Audi Club Team WRT werden behaald. Terugblikkend op het succes van dit bijzonder geslaagde seizoen, wil Team Principal Vincent Vosse het volgende kwijt:
“We mogen zeker en vast trots zijn op wat we hebben gepresteerd op de piste, maar wat me nog blijer en trotser maakt, is het feit dat we erin geslaagd zijn om een uitzonderlijke groep van getalenteerde en bekwame mensen bijeen te brengen, die vol toewijding en vastberadenheid het succes nastreven. Ook belangrijk is dat we bij WRT een echt familiegevoel hebben weten te creëren. Wat me vooral opvalt bij het terugblikken op 2014, is dat we de kampioenschappen, die best wel competitief waren, zeker niet hebben gedomineerd, maar wel wisten toe te slaan op de belangrijke momenten, de Total 24 Uren van Spa, de Nürburgring 1000 en de Baku World Challenge. Dit maakte het verschil!”

Lees het artikel verder bij de Bron

Foto: Audi Sport


Gerelateerd nieuws