AudiBlog.nl

WEC Audi Sport: Jarvis & Rast naar LMP1-programma

Rene Rast,& Oliver Jarvis Audi R18 e-tron quattro LMP1-audi_motorsport

Audi heeft Oliver Jarvis en Rene Rast aangetrokken voor het WEC LMP1-programma. Jarvis wordt toegevoegd aan Loïc Duval en Lucas di Grassi. ADAC GT Masters-kampioen Rene Rast debuteert daarnaast komend seizoen tijdens de wedstrijd in Spa.

Oliver Jarvis is geen onbekende op de Audi R18 e-tron quattro. De Brit verscheen al vier keer eerder voor Audi aan de start tijdens de 24 uur van Le Mans. Daarnaast heeft hij de nodige ervaring opgedaan in het DTM-kampioenschap. Audi heeft besloten Jarvis vanaf komend seizoen permanent op een van de Audi R18´s in te zetten, waardoor hij in 2015 voor het eerst aan alle wedstrijden van het WK deelneemt.

Lees het artikel verder bij de Bron

Foto: Audi Sport


Gerelateerd nieuws