AudiBlog.nl

Audi Q7 Europese première in Brussel?

Audi Q7 2015

Zal de Audi Q7 na de wereldpremière vandaag in Detroit, een Europese première in Brussel maken binnen vier dagen?
De nieuwe Audi Q7 viert vandaag 12 januari zijn wereldpremière in Detroit, omdat het autosalon aldaar meer uitstraling heeft dan Brussel.

Zo eenvoudig is dat. Toch bestaat er een waterkans dat de nieuwe Q7 ook in Brussel zal te zien zijn. Wait and see is de boodschap.

Nog vier dagen en het Autosalon van Brussel opent zijn deuren. Dan zullen we ook weten of invoerder D’Ieteren erin geslaagd is om de gloednieuwe Audi Q7 naar Brussel te halen en die hier zijn Europese première te laten vieren. Hoewel we in de onpare jaren te maken hebben met een zogenaamd ‘klein’ salon waarop ook vrachtwagen en lichte bedrijfsvoertuigen worden tentoongesteld, zijn de meeste automerken immers present met hun hele gamma. In feite komt hier de grootst mogelijke waaier aan voertuigen en modellen aan bod. Van indrukwekkende trucks over multifunctionele bestelwagens en veelzijdige monovolumes tot echte dream cars. Het ‘Truck en Transport’ salon spreidt zich uit over het eerste weekend, om daarna plaats te maken voor een unieke tentoonstelling van zo’n 50 exclusieve droomauto’s tijdens het laatste weekend van de Brusselse autoshow.

Lees het artikel verder bij de Bron


Gerelateerd nieuws