AudiBlog.nl

Wel of geen Porsche 911 Plug-in Hybrid?

Porsche 911 hybrid

Men is bij Porsche nog steeds aan het overwegen of er een hybride-uitvoering moet gaan komen van de Porsche 911. Hoewel er nog geen officiële aankondiging is geweest lijkt het merk haar zinnen wel te hebben gezet op inzet van de hybride aandrijving voor de sportwagendivisie.

Aantrekkelijk

Dat Porsche genegen is om de historie achter zich te laten door meer hybride sportwagens voor de consument te gaan bouwen blijkt uit uitspraken van Bernhard Maier, hoofd van de sales en marketingdivisie. Hij noemt een hybride platform voor de 911 “aantrekkelijk”. “Het is een erg interessant technisch concept” met “een hoop mogelijkheden”, aldus Maier. Maier trad niet in detail maar hij gaf wel dat men zich bij Porsche laat inspireren door het succes van de Porsche 918 Spyder. “Er zijn zichtbaar karakteristieke overeenkomsten met de 918 Spyder, op een ander prestatieniveau natuurlijk,” gaf Maier desgevraagd aan.

 

Lees het artikel verder bij de Bron


Gerelateerd nieuws