AudiBlog.nl

Zelf rijdende Audi A7 Sportback rijdt 900 km

Audi A7 Sportback piloted driving concept CES 2015

De zelf rijdende auto van Audi is in de VS bezig aan een rit van zowat 900 kilometer van Silicon Valley naar de technologiebeurs CES in Las Vegas, waar robotwagens deze editie in het middelpunt van de belangstelling staan. Audi wil met de rit bewijzen dat zelf rijdende auto’s klaar zijn voor de weg.

Het met twintig sensoren uitgeruste voertuig van het Audi-model A7, dat de naam Jack meekreeg, legt de rit van het ontwikkelingslabo in Silicon Valley naar Las Vegas af in twee dagen. Zondagavond plaatselijke tijd had de wagen, met Amerikaanse journalisten aan boord, zowat de helft van de route afgelegd.

Audi Piloted Driving to CES

Lees het artikel verder bij de Bron

Foto: Audi


Gerelateerd nieuws