AudiBlog.nl

Audi A3 Sportback e-tron is “Meest waardevast 2015”

 Audi-A3-Sportback-e-tron, Wertmeister 2015

* Auto Bild bekroond Audi A3 Sportback e-tron “Wertmeister 2015”
* Audi A6, Audi A7 en Audi Q3 ook op de top drie plaatsen

De Audi A3 Sportback e-tron is de auto die het meest waardevast is in zijn klasse. Dit is de conclusie van het Duitse blad Auto Bild en en marktonderzoek instituut Schwacke. De A3 e-tron blinkt uit in de voorspellingen als de meest waardevaste compact, en kreeg daarvoor de onderscheiding “Wertmeister 2015”.

Elk jaar selecteren Auto Bild en Schwacke de auto’s in die naar verwachting de komende vier jaren het minst in waarde zullen zakken. De winnaars krijgen de titel “Wertmeister”. De Audi A3 Sportback e-tron is de winnaar in de klasse “Compact Car” met een restwaarde van 57,3 procent. De Audi A3 e-tron blinkt uit met sportieve prestaties gecombineerd met een hoge mate van efficiency en is geschikt voor het dagelijkse gebruik.
De tweede plaats in de categorie “Full-Size” is voor de Audi A6 Avant 3.0 TDI competition, de Audi A7 3.0TDI competition neemt de derde plaats voor zijn rekening in de “Luxury Class” categorie, en de Audi Q3 2.0TDI quattro eindigt als tweede in de categorie “Small SUV” modellen.

Bron: Audi


Gerelateerd nieuws