AudiBlog.nl

Is dit de nieuwe Porsche Boxster Spyder?

Porsche-Boxster-Spyder?

De Cayman GT4 beheerste de afgelopen twee weken het Porsche-nieuws als een pro. Dat kan diens dakloze broeder, de Boxster, natuurlijk niet over zijn kant laten gaan. Want zien we hier toevallig een Spyder-variant op de Boxster?

RS Spyder
Hoe we daarop komen? Op de plaat, geschoten in de VS, zien we overduidelijk een Boxster van het type 981 met Duitse kentekenplaten, maar wel met een dakje dat typerend/iconisch (doorhalen wat niet van toepassing is) is voor de Spyder-varianten van de Boxster. Sterker nog, er gaan zelfs geruchten dat het hier niet om zomaar een Spyder gaat, maar om een RS Spyder. Een naam die in 2007 voor het laatst aan een Boxster Spyder werd gegeven.

Lees verder bij de Bron


Gerelateerd nieuws