AudiBlog.nl

Speciale uitvoering Porsche Targa voor Nederland

Porsche 911-targa-special

Porsche Pon Import, de Nederlandse importeur van Porsche, is bezig met een speciale uitvoering van de Porsche 911 Targa. De speciale uitvoering moet het 50-jarig bestaan van de carrosserievariant opluisteren en debuteert naar verluidt op de AutoRAI.

Er is nog niets bekend over specificaties, maar een uitgelekte schets geeft al wat prijs over de uiterlijke kenmerken. Zo heeft de Targa “special” een mooi retro-kleurtje en staat ‘ie op zwarte Fuchsen. Ga er maar vanuit dat de Porsche Exclusive-afdeling losgaat op het interieur. Desgevraagd gaf de woordvoerder van de importeur aan dat ze er nog niets over kwijt kunnen of willen. “Op dit moment kan ik de komst van een gelimiteerde oplage van de 911 Targa nog niet bevestigen”, luidde zijn reactie.

Lees het artikel verder bij de Bron


Gerelateerd nieuws