AudiBlog.nl

FIA WEC: Audi wint op Silverstone

Audi R18 e-tron quattro #7 -Audi Sport Team Joest, Marcel Fässler, André Lotterer, Benoît Tréluyer Audi R18 e-tron quattro #7 -Audi Sport Team Joest, Marcel Fässler, André Lotterer, Benoît Tréluyer

Audi heeft ondanks een opgelegde straf de overwinning gepakt tijdens de openingswedstrijd van het FIA World Endurance Championship in Silverstone. Porsche en Toyota completeerde het ereschavot in het algemene klassement.

Porsche opende vanuit de eerste startrij de wedstrijd sterk, aangevoerd door Mark Webber. Opvallend tijdens de startfase was het snel terugvallen van de nr. 7 Audi. Problemen met de telemetrie vertraagden de Audi enorm. Op het moment dat het zaakje werd gereset, was ook gelijk de snelheid weer terug.

Lees het raceverslag verder bij de Bron

Foto: Audi Sport


Gerelateerd nieuws