AudiBlog.nl

Man parkeert Audi in restaurant

Audi restaurant

Een bestuurder met een Audi is gisteravond binnengereden in de Lunch Garden langs de Lintsesteenweg in Lier (België). Op dat moment bevonden er zich nog een tiental klanten in het restaurant maar niemand raakte gewond. De dader vluchtte nog weg maar werknemers van de aangrenzende Pizza Hut konden zijn sleutels afnemen.

Het moet gisteren best even schrikken zijn geweest voor de klanten van de lunch Garden in Lier. Rond 20.45 uur reed er plots een Audi door de vitrine van het restaurant. “Wij zaten rustig te eten toen plots een man ons begon lastig te vallen”, vertelt een koppeltje dat het zag gebeuren. “Eerst negeerde we hem maar hij bleef de gewoon verder doen. Hij kwam het restaurant binnen en begon te roepen maar wij bleven hem gewoon negeren.”

Lees het artikel verder bij de Bron


Gerelateerd nieuws